ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Αν αντιληφθείτε ότι προσωπικά σας στοιχεία, φωτογραφίες, βίντεο ή οποιαδήποτε άλλη προσωπική πληροφορία, έχει γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από τρίτους για σκοπούς κερδοσκοπικούς έως και παράνομους, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Μέλημά μας είναι με τις κατάλληλες κινήσεις να αποκαταστήσουμε άμεσα την προσβολή και να διεκδικήσουμε τάχιστα την αποζημίωση που δικαιούστε.

Η διάχυση των προσωπικών δεδομένων στο διαδίκτυο όχι μόνο περιορίζει την ιδιωτικότητά σας, αλλά μπορεί να σας βάλει και σε περιπέτειες, προκαλώντας βλάβη στην επαγγελματική, κοινωνική ακόμα και την οικογενειακή σας ζωή.

H άνοδος στη χρήση του διαδικτύου τα τελευταία χρόνια έφερε έντονα στο προσκήνιο το ζήτημα της προστασίας των προσωπικών μας δεδομένων. Προσωπικά στοιχεία όπως όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, είναι πλέον παντού στο διαδίκτυο και αυτό είναι το λιγότερο! Αν πληκτρολογήσει σήμερα κάποιος το ονοματεπώνυμό του σε μια μηχανή αναζήτησης στο διαδίκτυο, θα εκπλαγεί με την πληθώρα αλλά κυρίως με το είδος των πληροφοριών που θα βρει για το άτομό του να είναι διαθέσιμα, ανά πάσα στιγμή, σε απεριόριστο αριθμό προσώπων.

Εφόσον κατόπιν έρευνας ή από τυχαίο γεγονός διαπιστώσετε προσωπικά σας δεδομένα να έχουν υποκλαπεί ή να διακινούνται χωρίς την ρητή συναίνεσή σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην περίπτωση που διαπιστώσετε ότι:

  • Ψεύτικος λογαριασμός που δεν σας ανήκει με τα δικά σας όμως προσωπικά στοιχεία έχει στηθεί σε Facebook, Twitter ή σε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
  • Προσωπικά σας στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κλπ. να βρίσκονται σε χρήση από τρίτο, άγνωστο σε εσάς μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.
  • Φωτογραφίες ή βίντεο δικές σας ή των παιδιών σας εμφανίζονται δημόσια στο διαδίκτυο χωρίς τη δική σας θέληση και έγκριση.

 

Η νομική μας ομάδα με υπευθυνότητα και εχεμύθεια σας καθοδηγεί ώστε να προστατεύσετε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Χρειάζεσαι Βοήθεια;

Αποτελεσματικές
Νομικές Συμβουλές

Εμπειρία, Πλήρη Διαφάνεια και Αφοσίωση για Αποτελεσματικές Νομικές Συμβουλές με Εξιδεικευμένη Στήριξη